2103633986 Ακαδημίας 57, 2ος Όροφος - Γραφείο 207-208, Αθήνα christinakarazisi@gmail.com
hero image
 
 
 
Χριστίνα Καραζήση
Συμβολαιογράφος Αθηνών


Η Συμβολαιογράφος Αθηνών Χριστίνα Καραζήση, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θράκης και επιτυχής στον διαγωνισμό των συμβολαιογράφων, εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα στο Μέγαρο γραφείων, εντός της στοάς της Όπερας, δίπλα στην παλιά Λυρική Σκηνή και ακριβώς απέναντι από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Η δραστηριότητά της επεκτείνεται σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Το γραφείο της παρέχει ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες σχετικά με ακίνητα στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα, καθώς και υπηρεσίες οικογενειακού δικαίου, όπως συμφωνίες συμβίωσης, διαγωνισμός διαζυγίου και αναγνώριση τέκνων. Επιπλέον, η εξειδίκευσή της περιλαμβάνει τη διαχείριση μεταβιβάσεων ακινήτων, κληρονομικών υποθέσεων και εργολαβικών συμφωνιών.

Το γραφείο διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες, όπως δικηγόρους, λογιστές και πολιτικούς μηχανικούς, προκειμένου να καλύψει κάθε απαιτούμενη ενέργεια για την επίλυση κάθε υπόθεσης.

Επιπλέον, το γραφείο διατηρεί το αρχείο της αποχωρήσασας συμβολαιογράφου Αθηνών Αικατερίνης Νικ. Δόβα.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν: Μεταβιβάσεις ακινήτων, Σύμφωνα συμβίωσης, Συναινετικά διαζύγια, Κληρονομιές- διαθήκες, Εργολαβικά προσύμφωνα και συστάσεις οροφοκτησίας, Συστάσεις ΙΚΕ, ΑΕ.

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Με τη συνδυασμένη εμπειρία και την εξειδίκευση στον τομέα, η Χριστίνα Καραζήση
και το γραφείο της ανταποκρίνονται σε κάθε νομική ανάγκη των πελατών τους με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.